Du kan bruge skabe i alle husets forskellige rum, og de mange forskellige typer skabe kan alle sammen noget forskelligt. Her får du en introduktion til 3 forskellige smarte typer skabe, som du kan indrette din bolig med.

 

Klædeskabet

De fleste kender til et ganske almindeligt klædeskab, og der er altså en grund til, at de aldrig går af mode. De seneste år er det også blevet meget populært at have sit tøj hængende frit på bøjlestativer, men grundet støv og sollys, er det noget bedre for tøjet at være gemt væk i et skab. Du skal blot finde et klædeskab, som er dybt nok til, at du kan have alt dit tøj derinde, og at der også kan være bøjler, og så er det altså en bedre løsning end tøjstativer. Så bliver det desuden nemt at holde orden i, og man kan nemt finde klædeskabe, der er virkelig fine og dekorative og dermed blot vil pynte i soveværelset.

 

Vitrineskabet

Har du glas eller service, du egentlig gerne vil vise frem, skal du have fat i et vitrineskab. Det er virkelig fint, og desuden er vitrineskabe smarte i mindre rum fordi de – grundet glasset – virker mindre voldsomme, end et ”almindeligt” skab oftest gør. Er du interesseret i denne type skab, kan du se udvalget af vitrineskabe fra eksempelvis My Home. Der findes masser af gode bud på vitrineskaber i alverdens forskellige størrelser og som enten er helt eller delvist med glas. Der er altså lidt for enhver smag, og det er en virkelig god måde at ”udstille” nogle af sine sager på – så kan du lave en kombination af pyntesager og praktiske ting bag glasset.

 

Badeværelsesskabet

Også på badeværelset er det smart at have skabe. De fleste af os har en del forskellige toiletsager, som måske ikke alle sammen behøver at stå fremme. Heldigvis kan man finde mange fine badeværelsesmøbler, som giver dig mulighed for at gemme nogle af dine mange sager væk og i stedet vælge nogle få ting ud, som gerne må stå fremme. Når man skal gøre sig klar til arbejde om morgenen, skal det gerne gå temmelig hurtigt, og derfor er det vigtigt, at man hurtigt kan finde sine ting på badeværelset. Er de velorganiserede i et skab eller et andet fint møbel til badeværelset, har du styr på dine ting, og så går det altså væsentligt hurtigere med at komme ud ad døren.