Herning er en dejlig by, der er spækket med historie, kultur og masser af seværdigheder. Men der er også en del ting, som du måske ikke kender til. Vi har samlet tre ting, som du ikke vidste om Herning.

Herning har et væld af parker

Herning har masser af grønne områder, som er perfekte til at slappe af. Det kan være lange gåture ved åen, en picnic i parken eller hyggelige stunder i dyrehaven. Der er mange forskellige parker, som du kan gå en tur i og nyde. Du kan også besøge Mindeparken, som er en arkitekttegnet park med mange forskellige teamer. Eller Sdr. Anlæg, der har sin egen naturlegeplads, der er perfekt for børnefamilien.

Herning har et stort kulturliv

Herning har et stort udvalg af kulturoplevelser. Du kan besøge det lokale biografen, eller gå på opdagelse i de mange museer. Eksempelvis Herningsholm Museum, der ligger i Hernings ældste bygning fra 1579. Det er også muligt at se koncerter og teaterforestillinger på Herning Kongrescenter, som har over 190 årlige arrangementer. Og du kan også læse mere om Herning og dens kulturliv på https://herning-netavis.dk/.

Herning har en stor shoppingscene

Herning er også en perfekt by til shopping. Der er mange forskellige butikker, så du kan finde det, du har brug for. Du kan gøre et kup på de mange gågader, eller du kan besøge det største shoppingcenter i Midtjylland; HerningCentret. Centeret rummer over 80 butikker og har årligt flere events og oplevelser samlet under samme tag. Du kan også finde et stort udvalg af restauranter og caféer, hvis du har brug for en pause. Herning har alt fra kendte restaurantnavne til lokale og eksotiske steder. Dertil har Herning flere cafeer og barer, som er velbesøgte. Der er altså mange grunde til at besøge Herning, da byen rummer både gode parker, kulturliv og shoppingcentre.