Hvis du er dårlig til at hive noget tid ud af kalenderen til at forkæle dig selv, burde du begynde at gøre det noget mere. Alle mennesker har godt af bare at være i deres eget selskab og gøre gode ting for sig selv en gang imellem. Hvis du har haft en periode, hvor du har følt dig presset eller stresset, så giv dig selv lov til at slappe af med noget selvforkælelse.

Lad andre forkæle dig

Hvis du er vild med at blive forkælet, kan du booke en tid hos en massør, en negletekniker, en ansigtsbehandler el.lign. Det afhænger helt af, hvad du nyder mest og foretrækker. Fælles for dem alle er, at du selv kan læne dig tilbage og lade andre gøre arbejdet. Når du går derfra, vil du føle dig glad og afslappet, hvad end det så er for en behandling.

Shop nyt sexlegetøj

Der er forskel på, hvad folk ser som selvforkælelse. Hvis ikke du er til en ansigtsbehandling, kan du i stedet shoppe nyt sexlegetøj til dig selv. Du kan få meget tid til bare at gå med at kigge på alt det, der findes derude af spændende sager. Køb sexlegetøj her, hvis det er den måde, du vil forkæle dig selv på.

Hold fri en hel dag

Når hverdagen går med arbejde, bliver mange af de praktiske ting derhjemme ofte udskudt til weekenden. Prøv en weekend at klare alle de praktiske opgaver om lørdagen, så du har hele søndagen til at slappe af og lave lige det, du vil. Når du ikke har nogle praktiske gøremål i baghovedet, bliver det lettere bare at slappe af. På sådan en dag kan du lave alt det, du holder af. Om det så er at læse en bog med en kop te ved din side, eller om det er at holde filmmaraton hele dagen.