Den fascinerende virtuelle valuta Bitcoins har været omtalt i stor stil, og det ikke uden grund. Kursen for Bitcoins voksede som aldrig før for bare få år siden, og selvom konceptet er noget mere kompliceret end som så, har det vakt stor interesse hos store businessfolk såvel som gængse borgere. Overvejer du at give dig i kast med Bitcoin-verdenen, får du her et par råd omkring, hvad du skal være opmærksom på.

Råd til investering i Bitcoins

  • Gør din research. Netop fordi tilblivelsen og udviklingen af Bitcoins er så kompliceret en affære, er der mange begreber, som det er vigtigt at have styr på, hvis du ønsker at investere fornuftigt i Bitcoins. Et par gode eksempler på vigtige termer er mining og blockchain, som henholdsvis beskriver, hvordan Bitcoins udgraves i de digitale minebjerge samt hvordan der kan være gennemsigtighed og sikkerhed i systemet. For en udførlig beskrivelse af Bitcoin-verdenens essentielle begreber, kan du læse mere hos Cryptoinvesting.dk.
  • Vægt sikkerhed hø Som indehaver af Bitcoins har du brug for en wallet til at have dine Bitcoins i. Her findes der forskellige slags, men det er ikke lige meget, hvilken wallet, du vælger. Nogle er nemlig mere sikre end andre og for ikke at få stjålet dine Bitcoins, er det yderst vigtigt med en god wallet. Dog afhænger valget af wallet også af, hvilken slags investering, du vil lave – forskellige wallets har forskellige fordele og ulemper, når de bruges til eksempelvis handel, opsparing eller køb af Bitcoins. Se derfor på et par forskellige wallets og prioritér at investere i en professionel wallet. Derudover bør du også komplicere og variere dine koder af hensyn til sikkerhed.
  • Følg med i kursudviklingen. Historisk set har Bitcoins haft en meget interessant og hurtigt voksende kurs. Bitcoins har både oplevet styrtdykkende kurs såvel som eksploderende høj kurs, og det er ganske enkelt umuligt at forudsige, hvordan den vil se ud i de kommende å Med nøje og kontinuerlig granskning af kursudviklingen kan du dog danne dig et bedre overblik over, hvordan det står til nu og her, så du kan tage højde for det, når du investerer. Vær dog opmærksom på, at det aldrig er en god idé at investere mere, end man har råd til at miste – specielt når det gælder Bitcoins, da det ikke er sikkert, at man tjener på det.