At køre i bus eller tog kan være kedeligt, og det kan føles som om, at man spilder sin tid. Det kan være svært at få tiden til at gå hurtigt – specielt hvis man skal køre i flere timer. Heldigvis er der mange ting, som du rent faktisk kan lave, mens du er på farten. Kan du ikke komme i tanke om noget som helst, så er du heldig, at vi har nogle idéer til dig her.

1.  Læs en god bog

Det er altid en god idé at tage en bog med, som man kan læse på vejen. En god krimi, der fanger, kan man aldrig gå galt i byen med. Er du ikke så meget til at læse bøger, kan du også blot tage et blad med og læse i det. Her kan du læse nyheder eller blive klogere på, hvad dit idol går og laver derover i Hollywood.

2.  Spil et spil på din smartphone

Det er så smart, at vi nu om dage kan downloade spil, når vi er på farten. Vi har internettet med os overalt, hvilket giver os mulighed for at lave rigtig mange ting. Der findes på nettet en masse sjove spil, som du helt sikkert bør prøve nu i toget eller bussen, mens du har tid til det.

3.  Tag en lur

Du kan også nyde ekstra godt af den rolige tur og tage en lille lur. På den måde føles turen ikke så lang, og du er veludhvilet, når du kommer frem til din destination.

4.  Spil roulette

Er du en af de lidt mere hårde gamere, der foretrækker spil med action, så kan du også vælge at spille roulette. Roulette handler om at satse, og spiller du med rigtige penge, så ved du, at præmien kan blive rigtig god. Kom godt i gang med online roulette ved at tage et kig på Roulettegeeks.dk.

stopspillet.dk | Reklame indhold | Minimum 18 år | Spil ansvarligt – www.rofus.nu