Har du planer om at holde en større fest, så har du måske brug for lidt inspiration til, hvordan du kan pynte lokalet flot op med forskellige festartikler. Vi har her samlet syv tips til festens pynt

Pynt og festartikler er med til at sætte en helt særlig stemning ved din fest. Dine gæster vil beundre festlokalet og sætte pris på, at du har taget dig tid til at gøre noget ekstra ud af det for at skabe den bedste fest. Derfor hjælper vi dig her godt på vej med inspiration til valg af festartikler til din næste fest.

Bring flotte farver i spil

Pynt i mange forskellige farver er i sig selv meget festligt. Derfor er det oplagt at vælge nogle festartikler i pangfarver, der kan pifte det helt klassiske festlokale noget mere op. Vælg eksempelvis en masse fine pomponer i forskellige farver og størrelser og hæng dem op i loftet for at skabe lidt liv og festlig stemning i rummet. Du kan også vælge de såkaldte Honeycombs, som du både kan finde i mange forskellige farver, størrelser og former som runde, diamanter, hjerter eller klokker – alt efter hvilken type fest du skal holde.

Skab ekstra hygge med papirlanterner

Skal du holde en udendørs sommerfest, eller ønsker du at skabe en hyggelig belysning i festteltet eller festlokalet, så er papirlanterner det helt rette valg. Med denne type festartikler er der flere forskellige muligheder for at skabe en hyggelig stemning ved din fest. De runde papirlanterner kan du hænge op i loftet eller i træerne ude i haven, men du kan også vælge nogle flydende lanterner, formet som blomster, der kan flyde rundt i poolen, en sø eller ud mod det åbne hav.

Balloner er altid et hit

Balloner er den ultimative festpynt, der fungerer til alle former for fester. I dag kan du ikke kun få de almindelige runde balloner, men derimod balloner i mange forskellige størrelser og former, med sjove motiver eller med LED-lys, der kan lyse rummet op på en hyggelig og festlig måde. Vælger du de helt almindelige balloner, kan du også bruge dem til underholdning senere på aftenen og byde dine gæster op til ballondans.

Byd dine gæster velkommen på festlig vis

Til den helt store fest kan du gøre noget særligt ud af det ved at give dine gæster en flot og varm velkomst med en rød løber ved indgangen til din fest. Den røde løber kan bruges til mange forskelige fester – som eksempelvis en stor fødselsdagsfest, Hollywood-fest eller lignende. Mens du også kan finde en sjov lyseblå eller lyserød gulvløber med små fødder på til barnedåb, babyshower eller navngivningsfest.

Temafest med flagbannere

Har du valgt et bestemt tema til din fest, er der mange gode muligheder for at pynte op med flagbannere og guirlander. Til børnefesten kan du finde et væld af flagbannere med eksempelvis My Little Pony, Frost, Minions eller Disney Cars. Du kan også vælge en fin guirlande med kvaster i forskellige farver, der vil være flot til en Hawaii-fest, eller måske en uhyggelig guirlande med kranier til Halloween-festen.

Fejring med flotte flag

I de fleste tilfælde holder man en fest for at fejre en bestemt person eller en bestemt begivenhed, og i den situation bør flag være en stor del af oppyntningen. Det danske flag skaber en helt særlig hyggelig stemning og giver samtidig et rigtig festligt udtryk med de flotte røde og hvide farver. Husk, at flagene ikke kun er til fødselsdage – de kan sagtens bruges til mange andre festlige fejringer.

Gør festen til en overraskelse med et dørgardin

Et sidste tip til din næste fest kan være at hænge et flot dørgardin op ind til festlokalet. På den måde kan du give dine gæster en ekstra stor overraskelse, når de træder ind i rummet, og med de flotte farver fungerer dørgardinet samtidig som flot festpynt. Desuden giver et dørgardin en flot og anderledes baggrund på billeder, så i løbet af aftenen kan du overveje at stille et kamera op, så du kan få nogle flotte billeder af dine festklædte gæster.

Brug god tid på at finde de rette festartikler til din kommende fest og oplev, hvor overrasket og glade dine gæster bliver.