Er du også træt af, at dit hjem roder og du ikke ved, hvor du skal finde dine ting, når du mangler dem? Har du svært ved at overskue, hvordan du kan gøre det anderledes, og savner inspiration til løsninger, der kan hjælpe dig med at komme rodet til livs? Så har denne artikel samlet 3 gode råd til, hvordan du bedre organiserer dit hjem.

Skab overblik med opbevaring

Noget af det, der ofte kan gøre, at et hjem roder, er hvis der mangler plads til tingene. Hvis man ikke har steder at flytte ting hen, ender de alle stedet i hjemmet. Derfor er det en god idé at investere i nogle opbevaringsmøbler, som kan hjælpe til at bevare overblikket. Du kan få inspiration til forskellige opbevaringsmuligheder her, hvor du blandt andet finder A-table reol fra Zone Denmark A-bookshelf reol fra Zone Denmark, hvis du har behov for mere plads.

Hold rodet nede regelmæssigt

Selvom det er kedeligt og ofte føles demotiverende, er det et værktøj i bekæmpelsen af rod, hvis man regelmæssigt sørger for at rydde op. Det lyder banalt, men i virkeligheden glemmer vi ofte at lægge ting på plads, når vi har brugt dem – i stedet hober de sig op, og så begynder kaosset at opstå. Derfor er det godt at forsøge at rydde op efter sig og lægge ting på plads, så de ikke ender med at ligge spredt alle steder.

Ryd op i dine ting

Et andet trick der kan hjælpe til mindre rod er at smide ud. Det kan være en god idé at tage en benhård sorteringsdag og smide alt det ud – eller give det væk – du ikke bruger. På den måde slipper du for at have alt det overflødige liggende, og i stedet vil du få mere plads til de ting, du rent faktisk skal bruge.