Bo i Helsingør – det er ikke nogen dårlig idé. Der er nemlig masser at opleve her. Og skal du bo tæt på København? Så har Helsingør noget af det bedste, der findes. Læs med her https://helsingoernetavis.dk/ og bliv klogere på, hvad du kan opleve i byen!

Kulturoplevelser i Helsingør

Helsingør Teater er en af de bedste ting ved at bo i Helsingør. Her kan du opleve alt fra musicals til danske og engelsksprogede revyer eller få gode grin med stand up-shows. Hvis man vil på udflugt, er det en rigtig god idé at tage til København – her kan man nemlig opleve noget helt anderledes, da der ikke er særlig meget kulturelle seværdigheder i Helsingør. Selvom, der ikke er så mange seværdigheder i Helsingør, så kan man altid nyde den ellers flotte natur de har.

Natteliv I Helsingør

Helsingør er ikke København – men det betyder ikke, at det hele stopper, når klokken slår midnat. Byen byder på et hav af forskellige barer og diskoteker, hvor man kan danse til alle tider. Hvis man skal møde nogen eller blot vil ud at gå en tur – er det heller ikke helt væk. Du kan nemlig sagtens finde caféer og restauranter i både ind- og udland.

Kom nemt til og fra Helsingør

Helsingør er en by i Helsingør Kommune hovedsageligt beliggende på hovedlandet, men det råder også over halvøen Hven tættere på København end de fleste andre danske provinsbyer. Byen har et godt udgangspunkt for borgere, som gerne vil til eller fra København. For at gæster og besøgende mulighed for at komme let til/fra Helsingør kan man beslutte sig for at leje én af de mange biler i Helsingør. Hvis man ikke selv har mulighed for at have en bil, så kan man også vælge at leje én af de mange p-pladser i Helsingør.