På sociale medier er videoer af velorganiserede køleskabe, toiletskabe og sokkeskuffer et hit – for hvem elsker ikke et hjem i orden? Hvis du også selv hungrer efter mere orden på sagerne derhjemme – uanset om det er i køkkenet, stuen, kælderrummet, badeværelset eller loftet – så er der hjælp at hente.

Brug lapperne kreativt

Navnelapper bruges ofte til tøj, så du nemt kan genfinde dit eller dit barns glemte sager. Men med byhappyme navnelapper, som er strygefrie og klistrer på et væld af overflader, så som: plastik, tekstil, metal og træ, kan du også markere genstande i hjemmet og få struktur på, hvor dine ting hører til. Hvis køkkenet f.eks. flyder over i rodede skuffer og skabe, så kan du med fordel indkøbe gennemsigtige kasser og beholdere, hvorpå du kan klistre lapperne, der beskriver, hvad der er i de forskellige beholdere. Så er det nemt at holde styr på tørvarerne, der ofte ender ud i de værste rodeskuffer. På badeværelset kan du også organisere, hvis produkter, der er dine, dine partners eller dine børns. Det kan du igen gøre med kasser eller kurve, påklistret lapperne med de respektive navne på. Det er nemt og overskueligt – og så er lapperne hurtige at få på.

Skab orden der, hvor du ofte springer over

Måske det er tid til at gå en tur på loftet, hvor gamle sager hober sig op. Ofte får vi ikke ryddet op på loftet, netop fordi det rummer så mange forskelligartede ting – vi ved sjældent, hvor man skal begynde. Med navnelapperne kan du lave lapper, der kan hjælpe med at markere dyner, puder, malerier, julepynten, gammelt tøj, bøger, LP-plader eller andre sjove ting, der gemmer sig på loftet. Du kan smide tingene i poser og klistre lapperne på eller genbruge ideen om kasser. Det kræver lige at komme i gang, men lapperne gør det nemt og hurtigt.