Det danske advokatfirma TVC Advokatfirma har særlig ekspertise, når det kommer til skatte- og afgiftssager. Ifølge TVC Advokatfirma kræver et vellykket udfald af en sag med SKAT en tidlig sagshåndtering. I skatte- og afgiftssager er det vigtigste, at man får lagt en god strategi fra start.

Skatte- og afgiftshåndtering fylder meget i hverdagen, både for privatpersoner og virksomheder. Man vil altid gerne undgå tvister og uoverensstemmelser med SKAT, men skulle der komme en henvendelse fra SKAT, er det vigtigt at sætte hurtigt ind og få håndteret sagen med en god strategi. ”I et retssamfund bør man få ret, hvis man har ret. Sådan er det imidlertid ikke i skatte- og afgiftssager, hvor udfaldet derimod er meget afhængigt af den måde, hvorpå sagen håndteres,” lyder det fra TVC Advokatfirma. TVC Advokatfirma har stor erfaring i skatte- og afgiftssager, og fører løbende mere end 1200 skatte- og afgiftssager. Ved en mulig skattesag, er det derfor vigtigt at have et specialiseret og dygtigt advokatkontor på sagen, for at sikre det bedst mulige resultat.

Stor erfaring og høj kvalitet

TVC Advokatfirma har altså stor erfaring, når det kommer til skatteproces. Deres skatteprocesafdeling rummer 15 advokater, alle med erfaring indenfor området, ligegyldigt om det drejer sig om indkomstskat, moms, told eller afgifter. Dertil har de stor ekspertise i alt fra store komplekse sager indenfor erhvervslivet til mindre sager blandt privatpersoner. Derudover håndterer de også eventuelle følger, som fx risikoen for en strafferetssag.

Advokaternes store erfaring sikrer en rådgivning i høj kvalitet. Dertil tilbyder de også en gratis vurdering, hvis man har modtaget en henvendelse fra SKAT eller på anden vis er blevet involveret i en skatte- eller afgiftssag. En gratis vurdering fra TVC Advokatfirma indeholder et kig på mulighederne for et godt og tilfredsstillende resultat med sagen, et overblik over omkostningerne ved at føre sagen og rådgivning omkring konsekvenserne, hvis sagen ikke videreføres. En vurdering fra TVC Advokatfirma klæder altså én godt på til at træffe en beslutning om, hvad der videre skal ske med sin skattesag. Vurderingen er dertil helt uforpligtende, men er en stor hjælp i en skatteproces.