Måske har du hørt om et Chromscast, men ikke sat dig ordentlig ind i hvad den teknologiske gadget egentlig er godt for. Hører du til en af de få, som endnu ikke har et Chromecast, så bør du læse med her.

Hvad er et Chromecast?

Et Chromcast er et lille stykke hardware, som du kobler til dit tv. Chromcastet kobler din smartphone og dit tv sammen, hvilket giver dig mulighed for at streame underholdning fra dine apps på telefonen til dit fjernsyn. På den måde kan du nemt og hurtigt få indholdet fra eksempelvis TV 2 Play, Netflix eller Viaplay op på dit tv. Et Chromecast gør det hurtigt og nemt at navigere rundt mellem forskellige underholdningskanaler direkte fra telefonen og have billedet på hjemmets husalter. Når du vælger at streame dine apps til dit tv, kan du og hele husstanden sammen se serier eller de nyeste film. I får også mulighed for at se snigpremierer på programmer, som endnu ikke er sendt i tv. Endnu bedre giver det jer også mulighed for at genkalde ældre serier eller programmer, som ikke længere bliver sendt. På den måde kan et Chromecast gøre det muligt at give familiens yngste mulighed for at se programmer fra dengang, du selv var yngre.

Hvordan tilsluttes det?

Et Chromecast tilsluttes vis hjemmet WIFI, og du slipper derfor for at have grimme ledninger til at rode i din stue. For at streame de forskellige underholdningsapps kræver det, at du har dem på din smartphone. De fleste er betalings apps, men der findes også gratis versioner som for eksempelvis YouTube, der indeholder forskellige kanaler for alle aldersgrupper. Hvis du ønsker at slippe for kedelige kanaler, og gerne vil have mulighed for selv at vælge, hvad der skal være i dit tv, så kan et Chromecast være en løsning, du ikke vil fortryde.