Det er faktisk ikke kun voksne, der er vilde med lydbøger. Tit og ofte er det sådan, at børn faktisk også synes, at det er rigtig hyggeligt at lytte til lydbøger. Der er flere tidspunkter i løbet af et børns hverdag, hvor lydbøger vil være helt geniale, og hvor børn i mange aldre vil holde af at lytte til lydbog.

Lyt til lydbog sammen med dit barn

Er du selv træt efter en lang dag, og orker du ikke rigtig at læse godnathistorie? Så lad være og lyd til lydbøger i stedet for. Det kan være mindst lige så hyggeligt for både dig og dit barn. I kan jo ligge jer sammen i sengen og lytte til en god børnebog sammen. Det vil skabe mindst lige så meget hygge og nærvær, som hvis det er dig selv, der læser. Så drop endeligt den dårlige samvittighed over ikke at kunne overskue at læse godnathistorie for dit barn og lyt i stedet til en god lydbog sammen med dit barn.

Der findes lydbøger til børn i (næsten) alle aldre

Det er klart, at en helt lille baby ikke nødvendigvis vil få så meget ud af at høre lydbog. De vil nok mest af alt bare gerne høre din stemme. Men selv en tumling vil holde meget af at lytte til lydbog sammen med dig. Så find dine børns yndlingsbøger frem som lydbøger og lyt til dem sammen med dine børn. Du kan finde rigtig mange gode lydbøger hos lydbogreolen – se det store udvalg af lydbøger her og find dine børns yndlingsbøger med det samme som lydbøger og lyt til dem allerede i dag. Både dit vuggestuebarn og dit børnehavebarn vil holde af at komme hjem fra institution og koble af med en god lydbog.