Kombinationen af en lang arbejdsdag og en kommanderende chef på en grå og kedelig mandag kan få alle og enhver til at længes efter bare 5 minutters pause. Mange mennesker vælger at bruge disse dyrebare minutter udenfor med en cigaret i hånden for at mærke overskuddet vende tilbage. Ulempen ved dette er ikke kun, at dine penge endnu en gang bliver forvandlet til tyk tobaksrøg. Dit tøj, dine fingre og din ånde lugter også langt væk af røgen fra en cigaret, og måske er det lige præcis i dag, at du har glemt tyggegummipakken ude i bilen. Alt dette kan du undgå ved at fravælge cigaretterne og erstatte dem med en e-cigaret.

Fra kiwi til kaffe

En e-cigaret er ikke kun nyttig, når det handler om at undgå lugten af røg. Det er samtidig også billigere og bedre for dit helbred at inddrage en elektronisk cigaret i hverdagen frem for den pindeformede variant. Udover dette er e-cigaretter generelt også meget mere tilpasselige til lige præcis dig. Variationen af forskellige e-væsker – som er dét, der giver dig smagen i en e-cigaret – er nemlig enorm. Om du er til en sød blanding af kiwi, æble og fersken, eller om smagen af kaffe er at foretrække, så er der også en variant, som du vil synes om.

Et utal af smagsvarianter

Selvom der findes hundredvis af e-væsker til overkommelige priser, burde det stadig være muligt at finde en, der passer til dig. Følgende er et samlet udvalg af nogle af de mest populære smage af e-væsker på nuværende tidspunkt:

  • Vandmelon
  • Lakrids
  • Jordbær
  • Mentol
  • Karamel

Hvis du derudover er et vanemenneske, og du bare ikke kan undvære smagen af din typiske cigaret, så fortvivl ikke. Tobak er nemlig smagen på endnu en e-væske, som også hitter stort på markedet.