Vi danskere er vilde med at rejse, og besøger andre lande og kontinenter, i en grad vi aldrig har gjort det før. Rejser kan også være meget afslappende, hvis der er styr på det hele, men hvis du opdager, at du mangler noget, eller en situation opstår, som du ikke har forberedt dig på, kan en ferie pludselig blive meget stressende, hvilket jo er langt fra pointen.

Mål og vægt af kufferterne

Når du skal ud at rejse, vil der næsten altid være begrænsninger på kufferten, hvis du skal med fly. Det gælder både for hvor høj og bred kufferten må være, samt hvor meget den må veje. Overholdes dette ikke, kan det give praktiske og økonomiske problemer i lufthavnen, hvilket ikke er en særlig god måde at starte ferien på.

Forsikringen

Der er mange ting, der kan gå galt på en ferie. Og der er mange af de ting, der kan blive rigtig dyre for dig, hvis du ikke har forsikringen i orden. Det kunne f.eks. være, hvis der opstår en situation, der resulterer i, at du bliver nødt til at forlænge dit ophold, fordi du ikke har mulighed for at forlade rejsedestinationen. Det skal du jo selv betale for, hvis ikke forsikringen dækker for det, og det kan hurtigt blive dyrt.

Fysioterapi og andet behandling

Måske kender du det, at du kommer hjem fra en rejse, og har fået ondt i ryggen – måske har du brugt kroppen på en anden måde, end du er vant til. Så kan det være rart at vide, hvor den nærmeste fysioterapeut ligger. Det kunne f.eks. være Fysioterapi Sønderborg eller Fysioterapi Aalborg hvis du er fra Jylland, og er du fra Sjælland kunne mulighederne inkludere Ishøj Fysioterapi, Nørrebro Fysioterapi & Træningscenter eller behandling af rygsmerter i Rødovre.