Giv en god flaske vin i julegave til én, du har kær. Vin serveres til en god middag, i festligt lag og ved specielle begivenheder. Derfor er det skønt at have et par flasker vin på lager. Hvis det er en vin, der er blevet givet i gave, bliver den ekstra speciel. Man gemmer den måske til en særlig lejlighed og husker på hvem, der gav vinen. Det er noget særligt at tage en vin frem, som nogen specielt har udvalgt, fremfor bare endnu én af de 6 flasker, der var på tilbud i supermarkedet. Her er nogle bud på en ekstra god flaske vin, som kan gives i julegave til én, du holder af.

2013 Fox Brook Cabernet Sauvignon California – 79,95 kr.

Denne rødvin er ikke den dyreste, men den har en udsøgt smag til prisen. Derfor er den et godt bud på en vin, der kunne indgå i en eventuel kurv med slik, nødder, specialøl og andre lækkerier. Fox Brook Winery slår sig på at lave vine, som skal drikkes og ikke gemmes i årevis. Denne Cabernet Sauvignon har en fyldighed og en sødme, som gør, at den er meget behagelig at drikke. Den er god til hverdagens små hyggestunder og kan drikkes til pastaretter, kød og fjerkræ. Denne vin kan man næsten ikke gå galt i byen med, og man får virkelig valuta for pengene.

2013 Sivas-Sonoma Old Vine Zinfandel Don Sebastiani & Sons – 204,95 kr.

Denne rødvin ligger i den lidt dyrere ende og kan derfor gives som enestående gave. Det er en vin man tager hul på ved specielle lejligheder. Denne californiske Zinfandel bærer præg af sorte bær og tørrede figner. Den har krop og kraftige noter af tørrede, mørke frugter, friske bær, karamel og krydderier. Den har en meget dyb farve, da den er blandet med Petite Syrah, som passer godt til Zinfandel. Den drikkes til en rigtig god bøf.

2012 Catena Alta Historic Rows Malbec Mendoza – 299,00 kr.

Denne meget fine vin er fremstillet af håndplukkede og nøje udvalgte druer. Druerne er fra Mendoza i Argentina, hvor nogle af de bedste vine stammer fra. Druerne er dyrket på højt land, hvor temperaturerne er lavere, hvilket gør, at de modnes langsommere. Denne modning er dét, der giver vinen en kompleks og unik smag. Den har en meget mørk farve, smager af brombær, solbær, blommer med en anelse vanilje og mokka. Den er god til oksekød, lammekød, dyrevildt og modne oste. En rigtig god julegave til vinelskeren.

Læs mere om vinene på Vindoro.dk.