Der er rigtig mange danskere, der arbejder med meget tunge ting. Det kan være, du er i byggebranchen eller landbruget, eller måske er du i noget helt tredje, hvor I arbejder med tunge materialer. Det bliver ofte et problem, når materialerne skal flyttes. Du kan ikke sætte et helt hold arbejdere til at ødelægge ryggen, mens alt andet arbejde står stille. Du synes måske også, at mange maskiner gør det svært at arbejde, fordi det simpelthen kommer til at fylde for meget. Det behøver det ikke. En teleskoplæsser kan løfte materialerne højt op, og så fylder de ingenting i forhold til andre store maskiner. Lej kraftfulde teleskoplæssere fra Manitou.

Løfter det, der skal løftes

Når du skal have noget løftet med en teleskoplæsser fra Manitou, er det typisk noget, der er rigtig tungt. Heldigvis kan de fleste teleskoplæssere løfte mere end to tons. Det betyder, at du bare kan lade materialerne være på pallen, så løfter teleskoplæsseren det op i arbejdshøjde. Det er især brugbart, hvis der er noget, der skal op i etagehøjde eller lignende. Mange teleskoplæssere kan løfte i mere end fem meters højde. Det gør det meget mere effektivt, når du arbejder højt oppe. Det kræver desuden ikke særlig meget at lære at manøvrere teleskoplæsseren. Manitou er eksperter i at lave teleskoplæssere, der er til at forstå.

Fylder ikke meget

Selvom du måske arbejder med et stort byggeri, vil du altid gerne have en kompakt byggeplads. Der er ingen grund til at fylde for meget, og det er tit en stor øvelse i at være effektiv med din plads. Her kommer teleskoplæsseren ind i billedet. Den fylder meget lidt i forhold til andre maskiner, der løfter dine materialer. Derudover er den mobil, så du kan køre rundt på byggepladsen. Tænk, hvis du skulle til at sætte flere kraner op for at løfte mindre opgaver?