Den nye iPhone XS og XS Max er en fantastisk telefon i et lækkert design, som rummer alt det, du har brug for ved en telefon. Du kan gøre din nye iPhone XS endnu smartere, hvis du køber tilbehør, som både optimerer og beskytter den bedst muligt. Jo nyere din iPhone er, jo flere fede gadgets kan du købe til den, men hvad skal du vælge? I denne guide får du inspiration til, hvilket tilbehør du bare må eje, hvis du har fået fingrene i en af de nyeste iPhones på markedet.

Beskyttelse

Apple udtaler, at de nye iPhones er de mest hårdføre nogensinde. Du bør dog alligevel beskytte din nye iPhone XS, da den stadig er lavet i et porøst materiale, og den dagligt er udsat for ridser og skrammer. Når blot din iPhone ligger i din lomme eller taske, hvor den er i kontakt med andre genstande, kan den hurtigt få sig et par ridser. Du kan også være uheldig at tabe din iPhone XS så hårdt, at den går i stykker, og derfor skal have en helt ny skærm, som koster flere tusinde kroner – og det ønsker du næppe at betale, når du lige har givet en formue for din nye iPhone XS, som er en af de dyreste iPhones på markedet.

Der er flere muligheder, når det kommer til beskyttelse af iPhone XS. Det er først og fremmest en god idé at beskytte dens skrøbelige skærm ved at sætte panzerglass eller beskyttelsesfilm på, så du undgår slag og ridser. Derudover bør du også beskytte din iPhone XS med et cover eller et etui, så du også beskytter bagsiden af telefonen. Der findes et væld af forskellige covers, som fås i næsten alle farver og prints.

Høretelefoner

Det er et must at have god lyd, når du lytter til din yndlingsmusik. Du har valgt den spritnye iPhone XS, fordi du vil have det bedste af det bedste – du skal heller ikke gå ned på kvalitet, når det kommer til lyden. Selvom den nye iPhone XS har en fantastisk højtaler, så slår den ikke den lydkvalitet, som du opnår ved at tilslutte telefonen til et par gode høretelefoner. Det er også vigtigt med en god lydkvalitet, når du taler i telefon, så du undgår at blive distraheret af uvedkommende støj og larm.

Hvis du ønsker at slippe for ledninger, når du enten snakker i telefon eller hører musik, kan du med fordel købe et par trådløse hørertelefoner, som fungerer via Bluetooth. Apple har lavet de såkaldte ’AirPods’, som automatisk begynder at spille, når du tager dem i ørerne, og automatisk går på pause, når du tager dem ud.

Trådløs oplader

Hvis du ligeledes gerne vil slippe for ledninger, når din iPhone skal oplades, har du mulighed for at oplade den via en trådløs oplader, som er en af de nyeste features indenfor mobiltelefonteknolog. Det kræver dog, at du har en af de nyeste iPhones. En trådløs oplader er typisk en rund opladningsplade, hvor din iPhone lades op ved hjælp af magnetisk induktion – du undgår derfor at føre et kabel ind i iPhonen, hver gang den skal oplades, som ofte kan være besværligt i de mørke aftentimer. Dog skal den trådløse oplader tilsluttes en stikkontakt, hvorfor den er smartest, hvis du har et fast sted, hvor du altid oplader din iPhone.