Et nøgleord indenfor stort set alle markeder og industrier er kommunikation. Det er kommunikationen, der ligger bag enhver promovering eller information, man ønsker at bringe ud til en målgruppe. DO Translations er specialiserede i oversættelse og korrekturlæsning indenfor et væld af sprog og løser opgaver indenfor erhverv såvel som for privatpersoner – alt sammen leveret fra time til time eller dag til dag og til skarpe priser.

Behovet for kommunikation er vokset eksplosivt i de senere år, hvor diverse medier har været med til at sprænge grænserne for tilgængelig information. I en tid hvor kommunikation og information nu er lettilgængeligt for alt og alle, er det altafgørende ikke at blive tabt i mængden. Har man som virksomhed eller privatperson et produkt, en ydelse eller et budskab, man brænder inde med, er det dermed vigtigt at kommunikationen er af høj kvalitet for netop at kunne adskille sig fra internettets og erhvervsmarkedets mange middelmådige forsøg på annoncering og kommunikation.

Hjælp fra et professionelt bureau er fordelagtig

Fordelen ved at få hjælp med oversættelse og korrekturlæsning hos et professionelt bureau er først og fremmest, at kvaliteten er i orden. Hos DO Translations er der eksempelvis garanti for, at enhver tekst behandles af en kompetent specialist. Hver oversætter arbejder udelukkende med at oversætte til sit eget modersmål, hvilket er med til at sikre et veludført stykke arbejde. Derudover har den enkelte oversætter hos DO Translations en specifik branche eller et fagområde, som han eller hun har relevant erfaring indenfor, og på den måde uddelegeres hver opgave altså til en oversætter, der, udover at oversætte til sit modersmål, er bekendt med den givne branches fagtermer.
Alt dette lyder for de fleste som den ideelle løsning, men mange vælger alligevel at finde hjælp til oversættelse eller korrektur hos ufaglærte for at spare penge. Den professionelle hjælp behøver dog ikke at koste i dyre domme, hvilket DO Translations er et pragteksempel på, eftersom de har de mest konkurrencedygtige priser på markedet. Prisen afhænger naturligvis af tekstens længde og sværhedsgrad, men der er gode tilbud at hente, og ønsker man at få oversat samme tekst til flere sprog, opnås der en rabat på hele 10 % af den samlede pris.

Professionel hjælp er hurtig hjælp

Endnu en fordel ved at søge hjælp hos professionelle er den store tidsbesparelse. Med de over 300 ansatte hos DO Translations er der altid en oversætter, der står klar til at gå i gang. DO Translations’ ansatte er bosatte i alle dele af verden, hvilket resulterer i, at teamet kan arbejde i døgndrift på lige netop din opgave.  Afhængigt af tekstens længde og niveau kan behøver det blot at være et spørgsmål om timer, før det færdige, fejlfrie resultat står klart.
Der tages imod enhver type opgave fra både virksomheder og privatpersoner, så tøv ikke med at tage kontakt og få et gratis og uforpligtende tilbud på en professionel, hurtig løsning på dit behov for fejlfri, international kommunikation.

Læs mere om DO Translations’ ydelser på hjemmesiden.