Har din virksomhed brug for at effektivisere arbejdsprocesserne løbende uden det nødvendigvis kræver en ny medarbejder med ekstra hænder klar til at hjælpe? Få skræddersyede cobots til din virksomhed, så du kan få præcis den hjælp, du har brug for, fuldstændig kalibreret så du kan få det maksimale udbytte. Det kan være med til at sørge for, at andre arbejdsopgaver forløber enklere eller mere korrekt, ligesom det kan fjerne en arbejdsbelastning, der kan være usund for almindelige medarbejdere.

Cobots er yderst brugbare i mange forskellige industrier, og I fødevareindustrien er det meget almindeligt at have cobots til at varetage en del af opgaverne. De kan tilpasses, så en enkelt maskine kan varetage mere end en opgave. Det gør det væsentligt mere fleksibelt og betyder også, at en enkelt cobot godt kan arbejde med forskellige typer af løsninger fra dag til dag, selvom opgaven ændrer sig, hvilket betyder, at du virkelig får det mest optimale ud af opgaven.

Service i alle sektorer

Robotterne er ikke udelukkende tilpasset til bestemte sektorer, men kan generelt bruges til alle typer af opgaver. Det er vigtigt, at cobots altid er opdaterede, så de sikkert kan gøre alt det, du gerne vil have dem til. Derfor tilbydes der også en løsning, hvor I kan få maskinerne serviceret med jævne mellemrum, så I har papir på, at sikkerheden er i orden, ligesom funktionaliteten bliver fuldt vedligeholdt. Det gør, at der ikke pludselig kommer knas i maskineriet, så der en dag ikke er mulighed for at de samme typer af opgaver kan løses.

I sundhedssektoren anvendes cobots blandt andet til at sterilisere operationsudstyr. Det gør, at medarbejdere, der ellers ville have varetaget den opgave, i stedet kan tage sig af andre ting, deres kvalifikationer passer bedre til, og alligevel behøver I aldrig frygte for, at opgaven ikke bliver løst ordentligt – for det gør den.