Længes du også efter en lækker, afslappende ferie til sommer? Badeferien er den ideelle ferie for familier såvel som par, singler og vennegrupper – den varme sol, de forfriskende bølger og den anderledes kultur sætter rammerne for rigtig hygge og afslapning langt væk hjemmefra. Er du en af de mange danskere, der gerne vil afsted på badeferie til sommer, får du her et par gode råd.

Tips til badeferien

  • Find det rette sted. Inden du overhovedet får bestilt din badeferie, er det vigtigt at finde det helt rette land at tage til, da ikke alle lande er lige egnede som lokation til badeferien. Ønsker du en badeferie med god sol og lækre strande er Phuket i Thailand et rigtig godt eksempel. Her får du sydens sol, når den er bedst, og samtidigt får du rig mulighed for gode oplevelser som eksempelvis dykning, spændende dyreliv, billige shoppeture og masser af afslapning på de dejlige strande. Læs mere om Phuket her.
  • Find den billigste rejse. Jo billigere en rejse du finder, des mere er der tilbage at shoppe for. En god måde at finde de billigste rejser på er ved at tjekke de forskellige udbyderes afbudsrejser. Priserne på afbudsrejser er meget lave, fordi udbyderen som regel gerne vil have restsæderne i flyet afsat. Går du på jagt efter afbudsrejser, skal du være opmærksom på, at det er svært at finde dem i meget god tid, da de som oftest kun udbydes i tiden op til rejsen. Slå derfor koldt vand i blodet og hold dig dagligt opdateret om tilbuddene – gerne ved hjælp af udbydernes rejseagent, som sender relevante tilbud til dig. På den måde får du direkte besked, hvis en afbudsrejse matcher dine kriterier.
  • Find tid til afslapning. Netop hele pointen med badeferien er at få slappet godt og grundigt af og lade batterierne op. Vi mennesker har det dog med hurtigt at blive stressede, selvom vi er afsted på Et sidste råd er derfor at huske at slappe af – smid bekymringerne væk for en stund og gør det, du har allermest lyst til, når du er på badeferie.