Hvis du har et gammelt og slidt trægulv, der trænger til nyt liv, så er det ikke nødvendigt at skifte det helt ud. I mange tilfælde er det nemlig rigeligt med en gulvafslibning.

Bliv klogere på gulvafslibning her.

Giv dine gulve helt nyt liv

Når du har nogle trægulve, der er slidt, ridset og misfarvet, så tænker du måske ikke, at det er til at redde. Men faktisk gør en gulvafslibning en kæmpe forskel for dine gulve. Når dine gulve får en slibning, så bliver de helt nye at se på efterfølgende, så du bliver helt sikkert overrasket over, hvor meget en gulvafslibning egentlig gør.

Hvis du har et gulv, hvor der er spartelmasse, malingrester m.m., så er en gulvafslibning ikke nødvendigvis nok. I stedet er det en god idé med en gulvafhøvling, der er en mere hård og effektiv behandling.

Selvom der er støvposer på gulvafslibningsmaskiner, så er det ikke til at undgå, at det støver. Derfor er det en god idé ikke bare at fjerne alt på dit gulv, men også billeder, gardiner osv.

Gulvafslibning Taastrup er en mulighed, hvis du bor nær Ballerup, Glostrup eller Taastrup.

Gør din trappe ny at se på

Når du alligevel er i gang, så er det oplagt også at gøre noget ved din trætrappe, hvis du har sådan en. En trappe bliver nemlig også rigtig slidt at se på efter nogle år. Derfor pynter det rigtig meget med en trappeslibning.

En trappe fylder rigtig meget i dit hjem, så det er ærgerligt, hvis den fremstår slidt.

Hvis du får professionel hjælp til at slibe din trappe, så er du sikker på at få et rigtig flot og gennemført resultat ud af det. Det er en rigtig god investering i dit hjem, fordi det er så tydeligt at se en markant forskel.