Frederikshavn er en historisk søfartsby med mange stolte maritime traditioner. Her slog Tordenskiold sine folder i 1700-tallet, og under flere af de store krige, har byen været et strategisk vigtigt knudepunkt. Når du besøger Frederikshavn, finder du mange spændende historiske beviser, der alle er et besøg værd. Her er også en natur med mange muligheder for udendørs aktiviteter. Efter en travl dag med sjove og spændende aktiviteter skal du unde dig selv et lækkert måltid mad, på en af de mange topklasserestauranter, der findes her. Frederikshavn byder på noget for enhver smag. læs mere her omkring de mange oplevelser i Frederikshavn.

Tag på en ferie i Frederikshavn for hele familien

Frederikshavn – en spændende rejsemål, der er det hele værd! Frederikshavn ligger som et trafikkundepunkt for færgerne fra Sverige og Norge. Byens butikker, placeret langs den flotte og indbydende gågade, tilbyder et stort og varieret udvalg af varer – og som oftest til en særdeles rimelig pris. Frederikshavn har en hyggelig atmosfære, der gør byen indbydende for alle aldre. Frederikshavn er også et af landets bedste steder at spise frokost eller middag, på grund af de mange lækre restauranter. Frederikshavn byder desuden på et væld af muligheder for udendørs aktiviteter – her er både skove, strande og bakker. Frederikshavn er en af de bedste byer i Danmark, hvis du søger en afslappende og hyggelig ferie.

Oplev Kunst og historie i det nordlige Jylland

Kunstmuseet i Frederikshavn viser årligt 6-8 skiftende udstillinger af dansk og international nutidskunst. Museets samlinger af lokal kunst har særlig vægt på maleren Karl Bovin, men også bl.a. Poul Sørensen, Eyvind Karup Nielsen og Paul Erland Jensen er repræsenteret. Kunstmuseet ligger i en flot klassisk bygning fra 1884, midt i Frederikshavn Byen. Kunstmuseet huser desuden en stor samling af Exlibrissamling, som består af en række kunstnerbøger, grafik og foto. Kunstmuseet i Frederikshavn er et besøg værd for alle, der interesserer sig for kunst og kultur.