FrugtKurven er din lokale frugtleverandør

En frugtordning til medarbejderne, er en god måde for en virksomhed at vise sin påskønnelse på. FrugtKurven leverer frisk og lækker frugt og grønt til danske virksomheder, så hele kontoret kan komme igennem dagen på en sund måde. Den friske frugt kan leveres så tit som I ønsker.

Med en konventionel FrugtKasse får I et stort udvalg

Opnå en sundere hverdag på kontoret med friske forsyninger af lækker og sprød frugt, så tit I ønsker det. Det er nemt og billigt at forkæle sine hårdtarbejdende medarbejdere med den sødeste og lækreste frugt leveret direkte til jeres firma. Vores faste og søde frugtchauffører kører ud med jeres friske frugt nogle gange om ugen, eller hver eneste dag – det er helt op til jer, hvor tit I ønsker frugtleveringer fra FrugtKurven. Det kan være svært at vælge imellem en konventionel og en økologisk FrugtKasse eller FrugtKurv. Med en konventionel frugtordning får I den største variation i den friske frugt til en rigtig god pris. Firmafrugt i FrugtKurve og FrugtKasser til virksomheder – Frugt erhverv indeholder den friskeste frugt, som har en god holdbarhed og udsøgt smag i hver bid.

Gør noget godt for miljøet med en økologisk frugtordning

I vores globale tider kan det nogle gange være svært at passe på miljøet i det omfang, som man ønsker. Med økologisk FirmaFrugt er I med til at gøre jeres for miljøet og samfundet vi lever i, og tage et ansvar for at efterlade en grønnere klode til vores efterkommere. Økologisk FirmaFrugt er årstidernes Økologisk frugt til firmaer og virksomheder, som giver virksomheder mulighed for at forkæle deres medarbejdere med den friskeste frugt dagen igennem. Når man vælger en økologisk firmafrugtordning, så er man sikker på at gøre noget godt for miljøet samtidig med, at man får et lækkert udvalg af anderledes sorter, som er forskelligt fra en konventionel FrugtKasse eller FrugtKurv. For mange medarbejdere er det en stor fordel at kunne tage et stykke frisk frugt i pausen. Det holder energien oppe mellem møder, og gør en lang arbejdsdag lidt nemmere.

FrugtKurven leverer frisk frugt alle ugens dage i hele landet

Frisk frugt og grønt er en dejlig luksus i hverdagen på et travlt kontor, hvor der er travlt med møder og besvarelse af mails. Gør noget godt for jeres medarbejdere, og lad dem mødes i pausen over en lækker og frisk snack. Ud over det store udvalg af frisk frugt og grønt, som man kan mikse og matche som man vil, så har vi også et stort udvalg af snacks. Find blandt andet sprøde nødder og dadelkugler fra Cocohagen. Så bliver det ikke nemmere at forkæle medarbejderne i hverdagen.