Oplever du ofte, at du misser alle de spændende ting der sker i Faxe, og at du først opdager begivenheden efter den har fundet sted? Det kan være en irriterende følelse at stå med, når du er gået glip af en god koncert, et hyggeligt loppemarked eller en form for event, der skete en dag. Derfor kommer der tre gode råd til, hvordan du holder dig opdateret med de begivenheder, som sker I Faxe og nærtliggende områder, så du ikke går glip af det sjove i fremtiden.

Hold øje med avisen

Hvis du gerne vil være opdateret om, hvad der sker i din hjemby og omkringliggende områder, kan det være en god idé at holde dig opdateret gennem avisen. Hvis ikke du læse den fysiske avis, kan du også nemt læse nyhederne på faxenetavis.dk. Med en daglig eller ugentlig opdatering på avisen, kan du jævnligt blive informeret, om de ting der sker i lige præcis det område, som du bor i. Det kan være, der reklameres for en god koncert i nærmeste fremtid, tilmelding til X-factor eller måske holder museet åbent hus med fri entré.

Undersøg de sociale medier

Følger du de rigtige sider og grupper på sociale medier, har du også en større chance for ikke at misse en begivenhed eller et event, der bliver afholdt i Faxe. Det kan være, at der på Facebook er en gruppeside for borgerne i Faxe, hvor der opdateres, om hvilke ting der sker i byen. Det kan også være, du kender til en særlig eventarrangør i Faxe, som du kan følge på Facebook eller Instagram.

Tilmeld dig nyhedsbreve

På diverse grupper, specifik vedrørende Faxe nærområde, kan det være, du kan tilmelde dig et nyhedsbrev. Har du fundet en eventarrangør kan du tilmelde dig deres nyhedsbrev, og blive opdateret hver gang, der sker noget nyt.