Når man er en del af spilkulturen omkring gaming, ved man, at det rette udstyr kan være afgørende i kampens hede. Her er funktioner som ’anti-ghosting’ i tastaturet og en mus med hurtig responstid altafgørende. Derfor stiller verdens bedste gamere høje krav til deres udstyr. Men skal du uforbeholdent vælge det dyreste udstyr for at være sikker på, at kvaliteten holder – eller kan det betale sig at gå på tilbudsjagt?

 

Hvad vælger verdens bedste

Kigger man på, hvad stjernerne inden for gaming går efter, giver de her nogle gode råd, som man kan have in mente, når man shopper udstyr:

  • Mus: alt efter spil og spillestil kan man vælge enten en trådløs mus eller en kabelmus. Her spiller funktioner som hurtig responstid, stor bevægelsesfrihed og mulighed for justeringer ind.
  • Monitor: en monitor er kort fortalt skærmen, som der spilles ved. Her anbefaler gaming-stjernerne at gå efter en såkaldt ’high end’ skærm for at sikre optimal skarphed, og at detaljer ikke går tabt.
  • Måtte: sørg for at finde en musemåtte som yder stor driftssikkerhed, således at musen ikke mister fodfæste i et afgørende øjeblik.

 

Pris og kvalitet

 

Som inden for så mange andre områder hænger pris og kvalitet også sammen, når man taler om udstyr til gaming, og derfor kan det ofte godt betale sig at købe kvaliteten – men hold øje, for de dyre mærker kommer også på tilbud. Ved at købe kvalitet får man ofte en længere garanti på produkterne, og de er ofte mere robuste og slidstærke.