Det er vigtigt med et godt forhold til sin familie, og for børn er en far gerne en, man ser meget op til. Det kan nogle gange være svært helt at vise, hvor meget man egentlig holder af hinanden, og selvom der garanteret er mange gode øjeblikke med kram og grin i løbet af en uge, så kan det være fantastisk, hvis man får en gave, hvor man kan mærke, at der er tænkt over tingene. Vælg en unik og personlig gave til far.

Derfor kan du få en gave, der er lavet specielt til din far eller dine børns far, så han virkelig altid kan huske, hvor meget I holder af ham. En glasskulptur med tekst på kan stå fremme som pynt og minde jer om, hvor højt I elsker hinanden, hver eneste dag. Figuren har lys i, så selv i mørke kan den virke som en vejviser, og det er en hyggelig belysning, der kommer fra den.

Til mange familiekonstellationer

Der findes efterhånden rigtig mange forskellige typer af familier, og derfor kan man også få figurer, der henvender sig både til fædre, papfædre eller til begge forældre.

Hvis I gerne vil gøre det endnu mere personligt, kan I tilføje jeres navne, så der kommer til at stå tydeligt på figuren, hvem den er fra. Selvom man næppe er i tvivl, når man modtager den, så er det et fint, personligt twist, at børnenes navne er nævnt.

Hvis I ikke føler, der er en figur med et citat eller en tekst, der passer helt perfekt, så kan I altid skrive, og så vil man forsøge at skabe en tekst, der passer til jer, sammen med jer. På den måde kan I være helt sikre på, at I er godt tilfredse med det produkt, I modtager, og at ingen har en figur, der er helt magen til jeres.