Det er nok de færreste, som skal ud og rejse langt i dette års sommerferie. På grund af udbruddet af Covid-19 er det meget risikabelt og desuden imod myndighedernes anbefalinger. Man risikerer at være i karantæne i lang tid, hvis man alligevel tager afsted. Men heldigvis kan man sagtens få en fantastisk ferie ved at undgå at rejse og i stedet nyde sommeren hjemme i haven. Der er gode muligheder for at holde grillaftener, havefester eller bare nyde en drink på terrassen. Så længe du sørger for at holde haven nogenlunde pæn, skal det nok blive sjovt.

Derfor skal du have en højtryksrenser

Det er måske ikke lige en højtryksrenser, du først kommer til at tænke over, når snakken falder på haveredskaber. Men det er faktisk ærgerligt, for der er tale om et særdeles alsidigt værktøj, der både kan bruges til at spule glasset i dit drivhus eller fliserne på terrassen. Med en højtryksrenser til rådighed, kan du altså spare en masse tid på rengøringen. Havemøblerne, husfacaden, hoveddøren, det hele kan blive rent og pænt i en håndevending. Gør haven sommerklar med en højtryksrenser, så du for alvor kan nyde din tid udendørs. Hvis du er virksomhedsejer, er højtryksrenseren også et perfekt værktøj til at sørge for, at firmaets udearealer ser pæne ud.

Er der styr på havemøblerne?

Havemøbler er noget af det, der for alvor kan gøre tiden i haven hyggelig. Hvis du har et bord og et par stole, er du allerede rigtig langt, for der er få ting så hyggelige som at spise udenfor. Med en hængesofa og en hængekøje som tilføjelse, er du allerede godt i gang med at skabe dit helt eget haveparadis. På den måde har du både plads til at invitere gæster og slappe af for dig selv, for eksempel med en god bog.