Teknologien udvikler sig hver eneste dag, men der findes allerede et væld af spændende gadgets og tech, der kan gøre din hverdag nemmere og sjovere. Hvorfor ikke lade teknologien arbejde for dig, og få mere tid til det der er vigtigt i hverdagen? Som at tilbringe tid med dine børn, få motion eller lave et sundt og nærende måltid? I denne artikel får du 5 bud på gadgets og tech, der kan gøre din hverdag nemmere.

 

Robotten – din nye rengøringsassistent

Robotstøvsugeren er en klassiker, når det kommer til at lade teknikken arbejde for dig. Støvsugeren kan køre hver dag, imens du er på arbejde. Dermed får du en rigtig god hjælp til at holde skidtet nede i hverdagen. I ny og næ er det dog en god idé at svinge den traditionelle støvsuger, men der er sparet mange timer på den overfladiske rengøring. På denne tyske hjemmeside finder du en oversigt over alle testvindende robotstøvsugere.

 

Medvind på cykelstien

Elcyklen er genial, men den skal bruges med omhu. Har du langt på arbejde eller mange bakker, kan den hjælpe med den daglige transport. Det sparer miljøet for skadelige stoffer fra din bil, sparer dig selv for penge og giver dig motion. Man skal huske, at selvom der er el på, skal du stadigvæk selv træde. Du får altså motion og transport i en og samme omgang. Massere af ekstra tid!

 

Dine mekaniske ælte-muller

En røremaskine er en virkelig god ven i køkkenet. Med en røremaskine bliver det hurtigt at nemt at bage lækkert brød og kager. Så sparer du mange kræfter og tid på æltningen. Den er også rigtig god til at lave store portioner, som du kan fryse noget ned og tage op i travle dage.

 

GPS i nøgleringen

Er du en glemsom type, der kommer til at ligge dine nøgler her og der? I dag findes der endelig en god løsning. Du kan anskaffe dig en nøglering med en lille GPS-boks på. Når du ikke kan finde dine nøgler, kan du spore dem via din mobiltelefon.

 

Kaffe til tiden

De mere avancerede kaffemaskiner kan i dag tidsindstilles. Det betyder, at du ikke skal bruge tid på at lave kaffe om morgenen. Den kan indstilles, så kaffen er klar, præcis når du er klar til at drikke den. Hvem vil ikke gerne det?