Der er inden for den sidste tid kommet et meget stort fokus på alt de,t som der har med især håndhygiejne at gøre. Med Covid 19 er det nemlig blevet klart for os, hvor hurtigt det er muligt for os at optage smitte samt smitte andre, og dermed hvor let det er for bakterier at brede sig – også selvom vi forsøger at undgå det.

Og derfor er der også blevet sat ekstra fokus på de måder, hvorpå håndhygiejnen kan forbedres på arbejdspladsen.

Derfor bør I bruge Tork håndklædeark

Det er især noget, der gør sig gældende ude på toiletterne. Her er der nemlig altid mange bakterier involveret, og derfor handler det om at gøre lidt ekstra for på den måde at skabe rene rammer uden mulighed for, at der breds en masse bakterier.

Du bør for eksempel tage et kig på de mange gode muligheder, som der byder sig med Tork håndklædeark. Her er der nemlig tale om de små stykker af papir, der bruges, når man skal tørre sine hænder efter, at de er blevet vasket. Og de er særdeles gode og dermed også et fornuftigt alternativ til for eksempel et almindeligt håndklæde på arbejdspladsen.

Find alt til håndhygiejnen hos Lomax

Et håndklæde kan nemlig hurtigt opfange mange forskellige bakterier, idet det ikke bliver skiftet ofte nok. Det er noget, der ikke gør sig gældende med Tork håndklædeark. Her bruger man blot de stykker papir, som man har behov for, hvorefter de kasseres.

Derfor er der ikke brug for, at man deles om det samme stykke for at få tørret sine hænder, og derved mindskes risikoen for, at man optager en form for smitte eller giver den videre.

Hvis du synes, det lyder som værende en god ide, så tag et kig online på lomax.dk, hvor du finder Tork håndklædeark.