Kender du en, der snart skal giftes? Og er det dig, der står for planlægningen af polterabenden? Hvis du kan sige ja til begge, så har du nok allerede gjort dig en masse tanker om, hvordan du skal planlægge en festlig dag fyldt med sjov og højt humør. Det kan dog være svært at være opfindsom, og det er ikke altid, at det vrimler med gode idéer. Heldigvis er der hjælp at hente.

Lad en klatrepark danne rammerne

En polterabend skal gerne give den kommende brud eller gom samt alle de andre deltagere en dag med masser af grin og gode oplevelser. Dette kan nemt lade sig gøre i en klatrepark, hvor der er den perfekte blanding af spænding, aktivitet, hygge og ikke mindst sjov.

Nyd skovens naturskønne omgivelser

Hold en sjov polterabend i Svendborg eller Vejle i klatreparkens naturlige og skønne omgivelser, hvor I kan nyde hinandens selskab i 4 timer. Det vil blive en mindeværdig dag, hvor alle har mulighed for at få en god og sjov oplevelse.

Der er to klatreparker, og den ene ligger i Svendborg, mens den anden har beliggenhed i Vejle. Det betyder, at du med fordel kan overveje en af disse parker, hvis du gerne vil holde en polterabend i nærheden af en af disse byer.

Sørg for at booke i god tid

Det er altid en god idé at booke i god tid, så du kan være sikker på, at der vil være plads til jer den givne dag og i det ønskede tidsrum. Især hvis der er tale om et større selskab, er det en god idé at være hurtigt ude med bookingen. Der er mulighed for at bestille online, så længe I er under 20 personer, og hvis I er flere end 20, kan du tage kontakt og finde en løsning.