Nytårsaften nærmer sig, og mange par vil gerne fejre dette på en romantisk og storslået måde. Vil du gerne uden for landets grænser, så er der masser af muligheder for at opleve en storslået nytårsaften med den, du elsker, uanset om I bliver i Europa eller tager væk til et helt andet og uudforsket kontinent.

London Eye

Et meget populært sted at fejre nytårsaften er London. Holder du nytårsaften på et centralt hotel i London, så vil du være sikker på at få en meget festlig aften/nat, hvor det vil være mulighed for at se det flotteste fyrværkerishow ved London Eye og ellers fortsætte i byen eller holde et dejligt afslappet nytår på hotellet. Har I fået en tand for meget at drikke i løbet af aftenen, så kan I nyde en traditionel ”English Breakfast” med ekstra æg og bacon.

Fyrværkerishowet ved havnen i Chile

Vil du gerne endnu længere væk, så er et godt alternativ at tage til havnebyen, Valparaiso, i Chile. Her kan du opleve et stort fyrværkerishow, som bliver sendt op mere end 15 steder langs havnen i omkring 20 minutter. Tager du til Chile, så kan du samtidig også være med til at følge den sjove tradition, hvor man spiser 12 druer lige før midnat, iføre sig gult undertøj og putter en pengeseddel i skoen. Alt dette bringer naturligvis lykke!

Husk at tage af sted i god tid

Da nytårsaften er en helt speciel dag og begivenhed, så anbefales det, at I tager afsted mindst én dag før i tilfælde af flyforsinkelse. Skulle uheldet være ude, så er I altså tidsmæssigt dækket ind og at I derfor formentlig godt kan nå fejringen alligevel. Derudover anbefales det at en rejseforsikring anskaffes, i tilfælde af at uheldet skulle være ude på rejsen.