Bor du småt? Mangler du ideer til, hvordan du kan udnytte den plads, du har, så dit hjem kan blive et helt ægte hjem? Rigtig mange bor småt. Om det er en to-værelses, et-værelses eller blot et værelse uden eget køkken på eksempelvis et kollegie.

Der findes heldigvis mange mulige løsninger på pladsmangelsproblemer, og her kommer nogle af dem.

En fleksibel indretning

Når man bor småt, er det smart at have en indretning der er fleksibel. Fleksibilitet i indretning gør det muligt at føle, man har et stort hjem, også selvom det måske ikke er så stort endda. Det handler om at finde en måde at få både stue, soveværelse, spisestue og kontor i blot et eller to rum. Og det lyder måske lidt svært, men det er ikke umuligt.

To-i-en møbler

Når det kommer til små hjem, er multifunktionelle møbler helt klart en vinder. En ide kunne være en sovesofa, som du kan bruge som sofa om dagen og seng om natten. Hvis en sovesofa ikke er noget, du vil have, kan du også blot købe et fint sengetæppe, du kan lægge over din seng, og en masse puder, så man kan opholde sig i sengen, uden at det rent faktisk ligner en seng. Lyder det som noget for dig, så find boxmadrasser her.

Spisebord eller skrivebord?

Når man bor småt er det en god egenskab at have at være god til at rydde op efter sig selv. Rod kan få hjemmet til at se endnu mindre ud, end det er. Har du et skrivebord, kan du også sagtens bruge det som spisebord. Har du en seng, kan du sagtens også bruge det som en sofa.

Det handler om at være kreativ med sin indretning, og udnytte pladsen optimalt. Find på smarte opbevaringsløsninger, så du kan få ting af vejen, og ellers sørg for, at der er ryddeligt.