Inden længe nærmer årets julefrokoster sig. Der er mange at tage til, de obligatoriske og klassiske julefrokoster med familien, med pakkespil, julepynt og gammeldags snak. Men der er også de lidt mere festlige og spændende julefrokoster med et godt hold venner eller kolleger, hvor hovedformålet er en rigtig fest, med god mad, rigeligt med alkohol og vild dans til langt ud på natten. Og her er det altså langt fra ligegyldigt, hvilket outfit du har på, uanset om det er en copenhagen muse kjole eller en buksedragt, så skal det helst sidde lige i skabet.

Den helt rigtige kjole

Hvis du skal til julefrokost med familiens gamle hoveder eller de støvede kolleger fra arbejdet, så er det ikke helt så presserende, hvilket outfit du har på. Men så snart du får en invitation til en julefrokost med dine bedste venner eller jævnaldrende og festlige kolleger, så skal du bare have styr på outfittet. Det har nemlig meget at sige, at du ikke føler dig underdressed i forhold til de andre. Derfor kan du eksempelvis med fordel vælge en copenhagen muse kjole.

Se min kjole

Som i børnesangen “se min kjole”, findes kjoler i utallige varianter. Men fælles for dem, er, at du kan finde netop den, som passer til dig. Uanset om du er til diskret sort eller en livlig sølvfarvet, så skal du nok finde den rette. Du kan også vælge imellem mange forskellige længder på både ben og arme, og utallige udskæringer, som både er dybe og høje. På den måde sikrer du dig, at du uanset selskabet føler dig godt tilpas til julens mange julefrokoster og andre festlige lejligheder.

For uanset om du skal danse rundt om juletræet med din familie, eller du skal danse natten lang på diskoteket, så er julen er en fest, og du skal nyde den i fulde drag.