Der er rigtig mange steder, hvor det kan knibe med pladsen. Dette kan både være på arbejdspladser, hvor der ikke er kontorplads nok til alle medarbejdere, men det kan også være i institutioner som for eksempel børnehave eller vuggestue, hvor antallet af børn kan svinge. Hvis du står i en situation, hvor du kunne have gavn af noget mere plads, kan du overveje at købe eller leje en pavillon. Du kan både få pavilloner som midlertidig bygeri eller som permanent tilbygninger, alt afhængig af hvad behovet måtte være.

En pavillon er det oplagte alternativ til en traditionel bygning

Der er et væld af fordele at hente ved at bruge en pavillon som løsning på pladsmanglen frem for at opføre et helt nyt byggeri. Det er nemlig en hurtig løsning, da de ikke tager nær så lang tid at bygge som en almindelig bygning, og hvis det virkelig skal gå stærkt, kan du leje en, som allerede er bygget. På den måde bliver ventetiden betydeligt kortere med en pavillon.

Pavillonen giver dig et behageligt indeklima og en akustik, som er på lige fod med den traditionelle bygning. Derudover er de i en høj kvalitet og bygget i miljøvenlige materialer, så de ikke belaster klimaet mere end højst nødvendigt. Pavillonerne er desuden vedligeholdelsesvenlige, hvilket betyder, at driftsomkostningerne ved dem vil være lave.

Stor valgfrihed og fleksibilitet

Uanset om du er på udkig efter en midlertidig eller en permanent løsning, vil der være en løsning for dig. Pavillonerne kan både opføres som selvstændige bygninger, men de kan også bygges sammen med eksisterende bygninger.

Der er en stor fleksibilitet forbundet med pavillonerne, og det er muligt at vælge imellem flere forskellige facader. Alt dette kan du læse meget mere om på hjemmesiden, hvis du er blevet nysgerrig i forhold til mulighederne med en pavillon.