Trænger du også til en forandring omkring dit hus, eller er du ved at bygge nyt, så bør du læse videre her om de lækreste terrasser, hegn og facader til dit hus.

En flot ny terrasse i de bedste materialer

Er du ved at lave terrasse, og vil du gerne have de nyeste, lækreste materialer, kan du kigge på nogle gode bud fra Wimex. Du kan lave WPC terrasser i materialerne sirius plank, nordic deck mm., eller du kan gå en anden vej og vælge en træterrasse i materialerne sibirisk lærk eller varmebehandlet træ. Læs mere her. Med disse materialer kan du bygge de dejligste terrasser til til hygge med familien eller besøg af venner eller blot til skøn alene tid med selskab af en god bog og et godt glas vin.

Hvis du mangler et elegant hegn

Som et alternativ til den traditionelle hæk rundt om haven, kan du vælge et hegn. For eksempel kan du fra Wimex få 13 forskellige smukke materialer til et splinternyt hegn, som naboerne bliver helt jaloux på. Du kan vælge mellem mange forskellige farver og designs indenfor materialerne træ, mursten og beton. Fordelene ved hegn kan være mere privatliv, skal aldrig klippes, mere elegant look mm.

Et væld af muligheder af facader til dit hus

Er det en ny eller anderledes facade, du er tiltrukket af, har Wimex et væld af valgmuligheder, der lige til din smag. I stedet for en facade af traditionel mursten eller træ, kan du går du efter en mere moderne og æstetiske looks. Blandt andet kan du vælge en af de mange diskrete, elegante farver fibercement, som understøtter det nordiske, minimalistiske udtryk eller du kan vælge materialet carat, som giver mulighed for sammensætning af flere stærke farver.

Husk dit hjem er der, hvor du lever og slapper af.