Hvis man står i en situation og har behov for en bil, hvor der enten ikke er penge til at købe en bil, eller bilen i første omgang skal benyttes over en kortere periode, kan det være en fordel at lease en bil. Når man leaser en bil, vil man i en periode på op til 2-3 år betale et månedligt beløb for bilen, og dette beløb kan vise sig at være en del billigere i forhold til, hvis man havde købt en bil.

Forskellige modeller af Suzuki

Såfremt man har i sinde at lease eksempelvis en Suzuki, er der flere forskellige ting, man bør overveje, således man finder frem til den rette model med netop det ekstraudstyr, man har behov for. Først og fremmest kan man holde et øje for, hvor mange hestekræfter bilen har, da dette giver et godt førstegangsindtryk af, hvad bilen er i stand til at kunne trække. Dette er især gældende, hvis man skal trække en trailer med tungt gods eller lignende. I forlængelse af dette kan det være en fordel at overveje, om der skal være firhjulstræk på bilen, mens det ydermere kan være en fordel at undersøge, hvor lang tid det tager bilen at accelerere fra 0-100 km/t. I forbindelse med ekstraudstyr kan man overveje, om der skal være automatgear, bakkamera, indbygget GPS-system og lignende, således man finder frem til den rette bil med den rette kraft og det rette ekstraudstyr.

Hvorledes finder man frem til totalomkostninger ved leasingen?

Når man skal lease en bil, er det vigtigt at være opmærksom på, at der vil være en førstegangsydelse, der skal betales, mens der ligeledes også er et beløb, der månedligt skal betales i leasingperioden. Disse tre aspekter skal man medtage, hvis man har i sinde at regne sig frem til totalomkostningerne ved at lease en bil. Først ganger man det månedlige beløb med længden af leasingperioden, hvorefter man lægger resultatet af dette sammen med førstegangsbeløbet, hvormed man har totalomkostningerne. På den måde kan man hurtigt finde ud af, om man har råd til at lease den givne bil – læs mere om det her.