Når alting er lukket, og der ikke er så meget at lave pga. den situation hele verdenen er i lige nu, kan det hele godt føles lidt trist. Før kunne man altid tage ind til byen og finde ud af noget sjovt. Måske tage på en shoppetur eller en tur til hovedstaden. Tiderne er bare anderledes nu, og vi passer alle sammen lidt ekstra på. Derfor er det også begrænset, hvad vi kan finde på af forskellige aktiviteter. Men iv kan give dig nogle idéer til aktiviteter, som du bestemt ikke kommer til at kede dig af.

En lille biltur

Når vi ikke rigtigt kan rejse, så kan det være, at du kan udforske din egen by lidt nærmere. Ja, Kolding kan faktisk være interessant nok, hvis du virkelig er klar på at udforske det. Du kan sætte dig ind i din bil med en god veninde, som du alligevel tit ser, og så kan i ellers køre jer en hyggelig tur rundt omkring i byen. I kan altid køre forskellige steder hen og tage noget mad med, som i så kan spise i bilen. Biludlejning er også en mulighed, hvis du ikke selv har bil. Det er en god idé, fordi du hermed også føler, at du er på en tur, selvom det måske bare er i din egen by.

Brug det kære internet

Vi kan i dag så meget på internettet, og det handler bare om at bruge det, når du så har muligheden for det. Du kan spille mange forskellige spil med dine venner online, hvor i alle kan være med, selvom i er langt væk fra hinanden. Hvis du alligevel føler dig lidt trist, og du savner en veninde, som du ikke kan ses med lige nu, kan i jo altid bruge lidt tid på en samtale over Skype eller lignende.