Der er masser af liv og muligheder for hele familien

Favrskov er en kommune i Østjylland med 48.381 indbyggere, som omfatter byerne Hadsten, Ulstrup, Hammel, Thorsø og Hinnerup hvor sidstnævnte er kommunesæde. Kommunen ligger tæt på byerne, Silkeborg, Viborg, Aarhus og Randers. Favrskov ligger meget tæt på skovene og Gudenåen, hvilket gør det til et perfekt sted at bo hvis man elsker at gå en tur i naturen, efter en lang arbejdsdag. Der er masser af liv og muligheder for hele familien. Hvis ud ønsker at læs mere angående Favrskovs mange muligheder for dig og din familie, så tryk på Læs her og start med at udforske Favrskov.

Frodige skove, hyggelige åløb og den fredede Alling Ådal

Favrskovs natur er kendetegnet ved dens frodige skove, hyggelige åløb og den fredede Alling Ådal. Favrskov har mange forskellige dyre- og plantearter, hvilket gør det til et yndet område for naturelskere. Barokslotet Clausholm Slot ligger også i Favrskov og er et af de mest romantiske slotte i Danmark. Gudenådalen går ligeledes gennem Favrskov ved Ulstrup og Granslev Ådal. I Favrskov kan man derfor altid finde noget at foretage sig, uanset om man er til fods, på cykel eller i bil.

Clausholm Slot er et af de mest romantiske slotte i Danmark

Clausholm Slot blev bygget i 1733 af Frederik 4. til hans elskerinde Sophie Amalie Moth. Clausholm ligger idyllisk til ved Gudenåen, og den hyggelige park er det perfekte sted at tage en spadseretur eller slappe af med en bog. På Clausholm Slot kan man også besøge den smukke barokhave, som er kendt for sin store samling af lærketræer. Clausholm Slot er et af de mest romantiske slotte i Danmark, og det er et besøg værd hvis man er i Favrskov. Clausholm Slot har også en café, hvor man kan nyde en kop kaffe og en bolle, efter man har besøg det skønne slot.