Derfor skal du flytte til Glostrup

Glostrup er en af de største kommuner i Danmark. Kommunen hører til Region Hovedstaden, og der bor mere end 44.000 mennesker her. Blandt dem er omkring 9.500 internationale fra hele verden; det er en stor andel af befolkningen, men de bidrager med viden og kultur, hvilket gør det spændende at flytte til Glostrup. Byen har et vigtigt industriområde, hvor der er mange gode arbejdspladser at finde. Mange beboere arbejder på en af de store virksomheder, der ligger i Glostrup Kommune. Men hvis du ønsker at finde et andet job efter at være flyttet til Glostrup, vil det sandsynligvis være nemmere end du tror.

Oplev historien i Glostrup

De fleste stillinger her betaler højere lønninger end i København. Men det er ikke kun arbejdet, der gør en flytning spændende! Når du er flyttet til Glostrup, er der masser af ting at se og lave i kommunen. Du kan f.eks. begynde at cykle eller vandre gennem naturstierne i Mølleådalens Naturpark eller nyde en god kop kaffe på en af byens caféer. I Øverød, kan du besøge Øverød Frilandsmuseum, hvor bygninger fra forskellige epoker er flyttet hertil. Her kan du også gå en tur langs Øverød Sø, som er en del af Slangerup Søers Naturreservat, det største område med åbent vand i de vestlige forstæder. At flytte til Glostrup betyder også, at du vil have gode offentlige transportforbindelser. I København tager det i gennemsnit ca. en halv time at komme ind til byen fra Glostrup Kommune.

Glostrup tilbyder nye muligheder

Med hensyn til uddannelse har Glostrup et veludbygget netværk af offentlige og private skoler, herunder daginstitutioner for små børn. Børn i alderen 0 til 6 år kan gå i kommunale daginstitutioner, der hver har en maksimal kapacitet på 63 børn. At flytte til Glostrup er et smart valg, hvis din familie vokser. Besøg Glostrup og se de mange muligheder.