Er du blevet pensionist, og vil du prioritere flere af dine penge til at leve livet og opdage verden end til din bolig, er du muligvis på udkig efter en pensionistbolig. En pensionistbolig er typisk billigere og mindre end en bolig til en almindelig familie af en størrelse på tre til fire personer.

Pas på med boliger med trapper

Det kan sagtens være, at du i øjeblikket ikke oplever nogen betydelige skavanker, som forhindrer dig i at bevæge dig hensigtsmæssigt rundt i din bolig. Det går dog desværre hurtigere med alderen. Dermed risikerer du, at du om nogle år begynder at opleve, at det bliver sværere for dig at gå ordentligt og noget nær umuligt at gå op og ned ad trapper. Vær derfor ikke for optimistisk, når du leder efter din nye bolig, og pas på med at købe en bolig med trapper, da du næppe vil kunne klare dem for evigt.

Behøver du en pause fra at kigge på boligsider, kan du læse nyheder og generelle artikler på Viborg Netavis. Viborg Netavis er en netavis, der bringer alverdens artikler, hvoraf du formentlig vil finde nogle aktuelle for dig.

Hav en lille have

Har du overbevist dig selv om, at du sagtens kan leve uden en have, er der en chance for, at du vil fortryde senere ikke at have købt en bolig med bare en lille have. Det betyder for nogle mennesker utroligt meget at kunne sætte sig udenfor i privatlivets fred. Især når din bolig er lille, vil du oftere føle en trang til at gå udenfor, men stadig være i private rammer.

Bevæg dig hjemmefra

Det er vigtigt, at du også som pensionist kommer ud af dit hjem og oplever noget, for der er masser af mulighed for at lære og opleve endnu. Du kan for eksempel tage til forskellige, interessante foredrag.