Hvis du snart skal sydpå, skal du også have pakket din kuffert, så du er klar til rejsen. Det er dog vigtigt, at du sørger for at pakke godt, så har alt, du behøver. Det er dog ikke altid nemt, når kufferten skal pakkes – læs derfor videre her for gode råd.

Find det tøj frem, du vil have med

Når du skal pakke din kuffert til rejsen sydpå, skal du først og fremmest overveje, hvilket tøj du skal have med. Du kan med fordel gå på opdagelse i dit klædeskab, så du kan finde det tøj frem, som du gerne vil have med på din ferie. Så kan det jo være, at du finder ud af, at der faktisk er noget, du mangler – det kunne være badetøj. Find Badetøj fra PrimaDonna swim her.

Find altså alt det tøj frem, som du ønsker at have, så du kan få et godt overblik over det hele. Så kan du også eventuelt sortere lidt fra, hvis du kan se, at det hele ikke kan være i din kuffert. Sørg også for at få foldet tøjet pænt, så det vil fylde mindst muligt, når du skal pakke det ned.

Husk også disse ting, når du pakker

Når du først har fået styr på tøj og sko, kan du begynde at overveje, hvad du ellers skal have pakket i din kuffert. Det er jo for eksempel vigtigt, at du får pakket lidt solcreme med, så du har det klar, når du kommer derned. Det er uden tvivl noget, du ikke kan undvære.

Husk derudover også at få pakket ting som tandbørster, tandpasta, hudplejeprodukter og hvad du ellers vil få brug for, når du er på ferie. Dette er altså gode råd til dig, der skal have pakket sin kuffert til en ferie sydpå.