Er du på jagt efter en anden underholdning end den, du plejer at gå til? Det kan være inden for stort set alting, man har sine interesser. For nogle er det at fordybe sig i et spil, hvor du kan abstrahere fra omverden og bare koncentrere dig om det spil, du har kørende. Det er en anden form for koncentration end den, du oplever på arbejde.

Et af de spil, der kan udfordre, og som man ikke kan blive god til, er online spillemaskiner. Her handler det om held, men det er selvfølgelig vigtigt at spille med omtanke. Da der er penge på spil, er det vigtigt, at du har et overblik over, hvor meget du spiller for – det må ikke tage overhånd. Du kan læse vilkår og betingelser her. Der findes rigtig mange forskellige slags spil, men det er vigtigt, at du husker på, at spil bør foregå i begrænsede mængder og indenfor rimelighedens grænser.

Giv dig i kast med noget nyt

Er det tit spil, der fylder for dig? Det er der intet galt i – men nogle gange er det også fedt at udvide sin horisont og få prøvet nogle nye ting af, som du måske bliver bidt af. Har du aldrig været typen, der har læst? Hvis ikke man er kommet godt i gang med at læse i løbet af folkeskolen, er det ikke sikkert, man overhovedet har lysten – men faktisk er der rigtig meget litteratur, som kan fange selv den meget uvante læser, som ikke har det store at sammenligne med.

Det er altid sjovt at prøve nye ting af, så du kan måske overveje, om det i år er tid til, at du får eksperimenteret med de mange forskellige former for underholdning, der er – uanset om det er film, sport, bøger eller noget helt fjerde. Hvis du synes, det er svært at holde gejsten oppe alene, kan du altid prøve at se, om du kan finde andre med lignende interesser.

Reklame | Min 18 år – Spil ansvarligt – www.rofus.nu | Regler- og vilkår gælder