Når man hører ordet ’’bonuskode’’ vil mange forbinde det med en bonus til nye kunder, som man får kvit og frit. Sådan er det dog sjældent. Man skal selv indbetale et minimum beløb, og ofte omsætte sin bonus et x antal gange, og det skal gøres til et minimum odds. Hvad man derimod kan sige er, at man kan se en startbonus som et værktøj fra bookmakerne, for både at tiltrække nye spiller, hjælpe dem i gang med deres første odds og på den måde forsøge at gøre dem til loyale kunder. Derfor er der stor konkurrence blandt bookmakerne, som alle forsøger at tilbyde den bedste bonus på markedet.

 

Nogle er glade for disse bonuskoder og velkomstbonusser, fordi det er en måde at få ekstra kapital, når man starter. Det gør også, at man skal tænke mere, når man som spiller skal forsøge at omsætte disse penge, så man i sidste ende kan udbetale dem. Andre kan ikke se fordelene ved disse bonuskoder.

 

Størstedelen af alle bonusser har en række krav, som skal opfyldes. Disse kan man læse online, og forstår man ikke alt, der står skrevet i regler og vilkår for bonussen, anbefales det at man kontakter kundeservice hos bet 365. Man kan finde kundeservice inden på side, hvor der er mulighed for at kontakte dem på forskellige måder. Her er der hurtig respons, så man ikke går i stå med oprettelsen pga. Manglende forståelse for en bet365 bonus.

 

Det skal man vide om gennemspilskrav

Det er vigtigt, at man altid er meget opmærksom på at læse regler og vilkår for bonusser igennem, så man ikke bliver lænket til et urimeligt højt gennemspilskrav. Et gennemspilskrav er en indikation på, hvor meget man skal spille for sin bonus, før man kan få den udbetalt. Hvis man har modtaget en bonus på 400 kroner hos en bookmaker, der er et gennemspilskrav på seks gange, betyder det, at man skal omsætte sit bonusbeløb seks gange, før det er spillet fri, og det kan udbetales. Med en bonus på 400 kroner betyder det, at man skal spille for 2400 kroner. Dette er blot et eksempel, og mans skal derfor altid selv være opmærksom på gennemspilskravene på den pågældende side.

 

Stort udvalg af spil hos bet365

Når man har registreret sin konto med en bet365 bonuskode, kan man gå i gang med at spille sin bonus. Hos bet365 er der et stort udvalg af spil, og det kan ved første øjekast virke en smule uoverskueligt. Udvalget af både odds, live odds og live stream afhænger dog af, hvilken lokation samt enhed, man spiller fra.

stopspillet.dk | Reklame indhold | Minimum 18 år | Spil ansvarligt – www.rofus.nu