Når årstiderne skifter, har vi alle sammen brug for nyt tøj. Det er tit dyre udgifter, når der skal købes nye vintersko og vinterjakke til den nye sæson starter. Det er begrænset, hvor mange sæsoner de samme vintersko kan bruges. Der slides på dem, og hvis børnene leger rundt i sneen, så bliver de hurtigere slidt. Vinterjakke og vinterstøvler er udgifter, som vi desværre ikke kan trylle væk. Men du kan vælge at spare på andre udgifter i løbet af året og købe tøjet ”strategisk”, så det kan bruges til flere sæsoner.

T-shirts

Alle former for t-shirts kan bruges året rundt. Når der er koldt udenfor og sneen ligger på græsset, kan t-shirten bruges under hættetrøjen eller en tyk strikketrøje. De er nemme at vaske, og det allerbedste er, at der findes så mange forskellige slags. Det kan være en helt normal t-shirt uden noget mønster og bare i en flot pastelfarve eller en flot blå. Det kan også være en med et logo. Der er mange forskellige, og det er altid godt at have flere forskellige t-shirts til sommeren, når det er umuligt at have en varm trøje på. Du kan finde billigt kvalitetstøj fra Geographical Norway.

Cardigans

Cardigans er en nem ting at købe, da de kan bruges som en lille sommerjakke eller for at holde varmen om vinteren. Det er derfor der er så store fordele ved at tilkøbe cardigans. De er nemme accessoires. Cardigans findes som sagt også i mange forskellige mønstre og farver. Det er helt op til dig, hvilken type cardigan du vil have.

Et overordnet råd, er at genbrug altid er en mulighed. Genbrug kan have forskellige guldkorn, som du ikke kan finde i andre butikker. Det er altid ofte billigere, og det er specielt tøj, fordi det ikke kan købes i massevise mængder i de forskellige modebutikker.