Udendørs rum og gårdhaver vinker, især når vejret bliver varmere. For det første tilføjer de din samlede tilgængelige plads, og for det andet holder de løftet om afslapning, underholdning og generelt mere glæde. At købe havemøbler involverer stort set de samme trin som at købe indemøbler, men der er også nogle yderligere overvejelser.

Overvej vejret og pladsen

Er dit vejr varmt og tørt, eller bor du i nærheden af ​​kysten? Regner det ofte? Alt dette er vigtige spørgsmål, der skal besvares, inden du vælger udemøbler. Her er hvorfor. Varme, tørre forhold kan gøre nogle træsplinter og revne. Stærk vind kan sende aluminiumsmøbler flyvende, og kurv kan ikke modstå konstant udsættelse for fugt. Overvej hvor meget plads du har, og hvordan det er formet. Er det en lang og smal balkon eller et bredt og bredt dæk? Brug området og formen på din balkon, gårdhave eller veranda til at bestemme størrelsen på dine udemøbler. Sørg for at efterlade nok plads omkring dine møbler til at kunne gå komfortabelt. Anvend de samme principper for trafikstrømmen, som du ville bruge indendørs. For en lille plads kan et barbordssæt muligvis fungere bedre end et almindeligt spisesæt, fordi barborde er smallere, og afføring optager mindre plads end stole.

Bestem, hvor du vil placere dine møbler

Er din gårdhave eller udendørs plads udsat for elementerne, eller har du noget overhead? Vil dine møbler hvile på blød grund og græs eller på en hård overflade, såsom et trædæk eller en brolagt gårdhave? Dette hjælper dig med at vælge materialer, der passer godt til dit miljø og dine omgivelser. Anbring ikke blødt skov, såsom fyrretræ, på en græsoverflade og i et udsat område. Fugtigheden fra jorden kan få træet til at rådne. Fugt kan også forårsage, at nogle metaller korroderer. Overvej terrasseparaplyer til skygge, hvis du får for meget sol.

Posted in: ude