Hvad enten du står overfor en større renovering af dit hjem, eller måske bare har for mange ting til der hvor du bor – så vil de fleste af os have behov for ekstern opbevaring før eller siden. For det er jo ikke altid at vi er så heldige, at vi kan have alle vores ting samlet et sted. Og hvad gør du så?

En løsning kan være at du får dine ting opbevaret et sikkert sted. Du behøver nemlig ikke at have et hjem med uendelige muligheder for opbevaring, for at kunne have styr på dine sager.

Start med at finde det rigtige sted at opbevare dine ting

Uanset hvilken situation du står i, er det at danne dig et overblik det første du skal. For hvis du ikke ved hvor meget du skal have opbevaret og du ikke kender priserne på opbevaring, så kan det hurtig blive en dyr affære med meget, unødvendigt ekstra arbejde. Så hvordan danner du dig hurtigt det rette overblik? Her er et par gode råd:

  • Pak det du kan i flyttekasser og skriv indhold på kasserne

  • Undersøg de forskellige priser på depotrum

  • Skriv alt det du skal have til opbevaring ned på en liste – så har du et bedre overblik på sigt.

  • Hvis du allerede ved hvad du måske har brug for igen først – så sørg for at stille det forrest i depotrummet.

Spørg venner og familie om hjælp

Den bedste måde at komme godt i mål med dit store opbevaringsprojekt, er at spørge dem du kender om hjælp. Der er også en rigtig god måde du kan holde de priser på opbevaring nede. For på den måde slipper du for at hyre folk til at hjælpe dig med at flytte dine ting. Så spørg gerne dine venner og din familie om de ikke har et timer til at hjælpe.