Sommeren er lige rundt om hjørnet. Det betyder masser af sol, varme og udendørsaktivitet. Tag børnene med i hånden, på en spændende udflugt. Der er mange muligheder og kun fantasien sætter grænser. Vejen kommune har meget at byde på til sommer. Tag med på en lærerig tur gennem tiden, og se hvordan historien har præget Vejen. En forlystelsespark er et sted for alle og er skabt til, at alle har en god dag. Det eneste man skal gøre, er at samle børnene og tag afsted. Vejen netavis er en god mulighed, for at finde ud af hvilke aktiviteter sker til sommer. Tag et kig og få andre nyheder om lokalsamfundet.

En hyggelig tur kan godt være lærerig

Som vi alle ved kan den danske sommer være lidt uforudsigelig, med et par dage med regn. Frygt ej, selv på en regnfuld dag, er der nok at lave med børnene. Disse dage er gode til at tage på indendørsudflugter. En tur på et museum er altid hyggeligt. Ikke nok med at man er indenfor og tilbringer tid sammen, så lærer alle sammen noget på sådan en tur. Vejen har nogle gode museer, både nogle for voksne, men også for børn. Et sted hvor børnene må være aktive, være en del af udstillingen eller selv lave den.

Forlystelsesparker er altid et hit hos børn

Når diverse aktiviteter og udflugter er gjort, kan det godt være svært at komme på flere ideer. En tur i en forlystelsespark er altid et hit hos børnene. Vejen har en fantastisk forlystelsespark. Børnene kan få lov til at løbe rundt og prøve karruseller, mens mor og far hygger sig med at se på deres børn have det sjovt. Medbring en lækker frokost og tag den med i en køletaske. Spis den når I lyster, og inden I får set jer om, er dagen gået.