Børnene vokser alt for hurtigt, og de vokser derfor også hurtigt ud af deres tøj. Når sommeren nærmer sig, skal man derfor tit ud at købe nyt tøj igen, da de ikke længere kan passe sommertøjet fra sidste år. Børnetøj er en smagssag ligeså vel som voksentøj, og det er derfor helt normalt, at børnene også er med til at bestemme, hvilket tøj de vil gå i, specielt jo ældre de bliver.

Hvad er på mode?

Inden for børnetøj findes der også mange trends og tendenser, og dine børn ved derfor helt sikkert, hvad de godt kunne tænke sig. Ønsker de sig blomstrede kjoler, flotte T-shirts eller seje cowboy-short? Børnetøjsbranchen er en kæmpe industri, da de ved, hvor modebevidste børn allerede er. Der findes flere magasiner henvendt til unge læsere, som samtidigt reklamerer med, hvad der er på mode. Børn får derfor tidligt en holdning til, hvad de godt kunne tænke sig at gå i. Derudover bliver børn også påvirket af, hvad ældre søskende eller ældre børn på skolen går i, da de ser op til dem. Det de ældste har på, det er smart.

Lækkert sommertøj

Sommeren er så dejlig. Det er varmt, og man kan endelig få lov til at gå med short og top. Derudover hører badetøj også ind under de ting, som man bare skal have, når det er sommer. Det er skønt, når hele familien kan tage til stranden og bade, og derfor har børnene også bruge for det helt rigtige badetøj.
Selvom at børn i en tidlig alder er meget modebevidste, så er de stadig bare børn. De skal derfor også have en masse praktisk tøj, som de kan tage på, når de skal ud at lege. Børnetøj skal kunne holde til at blive beskidt, da børn ikke tænker over, om deres tøj bliver beskidt, når de leger – og det skal de heller ikke.