Danskerne elsker julen højt og en ægte jul i Dannevang skal naturligvis fejres på behørig vis. Hvorfor ikke ryste posen med traditioner en smule og spice risalamanden op med en hyggelig, men intens, omgang online pengespil på Juleaftensdag?

Intet sted i hverken Biblen eller mosebøgerne står det direkte skrevet, at hasardspil er en synd, og selv hvis det gjorde, så var datiden jo en helt anden tid, som ikke kan direkte sammenlignes med i dag. Alene af den grund er der hverken noget sært eller kriminelt ved at gribe ”smart-knoglen” og spendere højtiden inde på Leovegas.

Når juleanden er fortæret og alle egentlig mest af alt ønsker at sidde i fuldstændig isolation og skamme sig over sit indtag af mad, så er mobiltelefon casino spil en perfekt måde at koble sig fuldstændig af fra sine nærmeste. Kast dig uhæmmet ind i en gang highroller video poker og hvis du vinder, så kan julen pludselig blive meget sjovere.

Pengespil er ikke længere et tabu i julen

Julen er hjerternes tid, og vidste du at i et ganske almindeligt sæt spillekort finder du 13 hjertekort? Vis din familie at du elsker dem ved at arrangere et familiært spil blackjack henad aftenen. Og indsatserne holdes naturligvis moderate så både pensionister og familiens børn har råd til at deltage. ”A family that plays together stays together”, er et mantra som er vigtigt at huske på, og efterleve.

Pynt huset op med guirlander

Pengespil alene kan dog ikke skabe den jul i vil snakke om i årevis. Der skal også andre remedier til. For eksempel er guirlander en nem og billig måde at både skaffe sig af med gamle kulørte ugeblade, mens julehyggen bare vokser og vokser i det lille hjem i takt med at hver eneste væg bliver prydet af de cirkelformede, papirglinsende glædesspredere.

Du tror måske at det kan tage overhånd, men det er på ingen måde tilfældet. Julehyggen stiger eksponentielt med antallet af guirlander i dagligstuen, og hvis du tillige faciliterer muligheden for at vinde en venlig skilling i familiens skød, så er der nærmest ingen grænser for hyggen.

Find inspiration til julegaver på internettet

I pauserne mellem spil kan du benytte din dyrebare tid til at finde fremragende julegaver på internetsider. Husk at kigge efter emærket når du surfer på webshops og finder gode tilbud. Med emærket ved du at alt er i den skønneste orden, og at du kan forvente at finde de pakker du bestiller i din nærmeste pakkeshop efter relativt kort tid. Hvorfor egentlig begive sig ud på en stresset gang juleshopping i Storcenter Nord, hvis man kan sidde hjemme på sin flade i sofaen og klare ærterne?

De fleste danskere kender til julestress og jag, men når træet er spist og alt er forbi, så kan man smække bagagerummet op og hente de gaver som man fik indkøbt i sidste øjeblik på internettet. Det fede ved at købe ting online er, at du kan sidde hjemme hos naboen og diskutere politik samtidig med at du med den anden hånd trykker ”bekræft køb” på webshops og nyder jægerthe. Så kan en tarvelig eftermiddag i Vojens hurtigt udvikle sig til en episk dag med din nabo.

stopspillet.dk | Reklame indhold | Minimum 18 år | Spil ansvarligt – www.rofus.nu