Er du er også helt forelsker i at game? Du spiller måske endda så meget, at der i fremtid kan være en mulighed for, at du faktisk kunne slå igennem på eliteplan. 

Esporten vokser generelt i popularitet i befolkningen. Det vil slet ikke være dumt for dig at ende med en karriere i en af de nye discipliner.  

Derfor giver vi dig nogle bud på, hvordan du kan forbedre og udvikle dine spillefærdigheder,  

Restituer dine muskler og dit fokus 

Gaming er en stor belastning for kroppen. Du kan opleve at blive helt ør i hovedet og have svært ved at koncentrere dig. Du kan opleve, at dine skuldre, din ryg og nakke får spændinger og bliver tungere, end du havde turdet håbe p,  

Derfor er restitution nødvendig. Restitution, hvor du må løsnet op i kroppen, bevæget dig og kommer af med spændinger, og hvad er mere oplagt til dette formål end sexdating.  

Vi ved, at sex kan være med til at forlænge og forbedre vores trivsel. Det skal derfor ikke komme bag på nogen af os, at også gamere har godt at møde det modsatte køn,  

Derudover er motion som løb også fantastisk for gameren. Massage er også glimrende, da kroppen skal løsnes og glemme sin siddeposition.  

Spis sund mad 

Alle atleter, der tager deres sportsgren seriøst, ved, at kosten er essentiel for at opnå målet. Kosten skal være rig på kulhydrater, fedt og protein. Den skal have en masse mineraler, og helst skal man undgå for mange dårlige kulhydrater og alkohol.  

Gameren skal holde hovedet fokuseret og klar i flere timer ad gangen. Der er en voldsom fysisk belastning at skulle være fokuseret og oppe på dubberne i så lang tid. Derfor er det ikke overraskende, at mange gamere har fået en streng kostplan, som de følger stort set hele året rundt.  

Hold hovedet klar til næste udfordring 

Når der pause, skal du gerne væk fra computeren. Ikke alle gamere er ens her. Nogle gamere finder blot et andet spil at game, når de har pause fra turneringer osv.  

Det kan dog være en fordel at komme helt væk fra skærmen og lade hjernen op. Kroppen og hovedet har behov for at få andre sanseindtryk og oplevelser. Det styrker ikke bare din trivsel og velvære, men gør dig i sidste ende os bedre egnet til dit game.